Peuteropvang Parkschool

De Looch 11
4133 DK
Vianen
06 57 96 03 61

Openingstijden
Ma – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

235412181

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Parkschool

Doordat peuteropvang Parkschool, ons kinderdagverblijf, onze BSO en twee basisscholen in gebouw De Parkschool zitten, vormt het een vertrouwde plek voor jouw kind. Ook de ligging van Parkschool is uniek, midden in het groene park van de wijk Monnickenhof. Hier kan je kind volop buiten spelen.

Nieuwe lichte groepsruimte
Peuteropvang Parkschool zit in een prachtige groepsruimte in De Parkschool. Frisse, lichte tinten maken het een fijne en rustige omgeving voor jouw kind. Alles is helemaal nieuw en door de vele ramen komt veel natuurlijk licht binnen. We delen de ruimte met de jongste kinderen van de BSO, die ‘s middags aanwezig zijn.

Leuke activiteiten
Op onze peuteropvang in Vianen hebben we de beschikking over een atelierruimte, twee gymlokalen en een keuken. Daarnaast organiseren we activiteiten in onze eigen groepsruimte.

Aparte buitenspeelruimte
De buitenruimte heeft een open, natuurlijke uitstraling. Voor kinderen van 2 tot 4 jaar is er een afgeschermde speelruimte, waar ze in alle rust kunnen spelen en ontdekken.

Inschrijven Peuteropvang in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!