Over Dichtbij

Kinderen zijn de basis voor onze toekomst en hebben liefde, veiligheid en aandacht nodig om zich te kunnen ontwikkelen en ontplooien. Onze deskundige medewerkers dragen dagelijks met passie bij aan de ontwikkeling en het geluk van kinderen. Daar worden wij blij van.

Betrouwbaar en dichtbij

Voor veel gezinnen is kinderopvang een enorme steun in het dagelijks leven. Voor kinderen is de opvang een feestje, voor ouders een gerust en vertrouwd gevoel. Omdat de eerste jaren van jouw kind allesbepalend zijn, moet kinderopvang betrouwbaar, warm en liefdevol zijn. Kortom: gewoon heel goed. En dicht bij jou.

Kinderopvang voor iedereen

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie zijn we er voor iedereen, ook als jouw kind een extra zetje of iets meer aandacht nodig heeft. Voor kinderen zorgen we samen. Daarom streven we naar een goede band met kinderen, ouders, medewerkers en gastouders en zoeken verbinding met scholen, gemeenten, zorginstellingen en sport- en culturele organisaties.

Onze mensen 

Ieder kind verdient een plek waar het helemaal zichzelf kan zijn en zich geborgen voelt. Dichtbij is hierin onderscheidend. Onze medewerkers hebben niet alleen een groot hart en warme armen voor een knuffel, maar beschikken ook over de juiste kennis en kunde om te weten wat jouw kind nodig heeft. Ze staan altijd voor je klaar met advies of een luisterend oor.

Altijd kinderopvang dichtbij.
Vind een locatie bij jou in de buurt.