Kinderdagverblijf

Onze kinderdagverblijven voor kinderen tot 4 jaar vind je in Vianen, Hoef en Haag, Hagestein, Leerdam, Lexmond en Culemborg. De kinderdagverblijven zijn een fijne plek voor jouw kind om te leren, spelen, groeien en ontwikkelen.

Ik zoek een:
In de plaats

Samen spelen en ontwikkelen

Door met leeftijdsgenootjes om te gaan leert jouw kind niet alleen zijn of haar grenzen kennen, maar ook vriendjes maken en naar elkaar luisteren, kijken en troosten. Wij zorgen voor de juiste balans in spelen, woordjes leren, zingen, eten en slapen.

Ieder kind heeft een eigen tempo en behoefte. Hier letten wij goed op, zodat we jouw kind leren kennen en activiteiten kunnen aanbieden die volledig aansluiten op de ontwikkeling. Onze pedagogisch medewerkers verzorgen, begeleiden en stimuleren jouw kind op een persoonlijke en betrokken manier. Hierdoor ontstaat een positieve en vertrouwde sfeer op de groep, waardoor jouw kind zich bij ons thuis voelt.

Veilig en gezond

Veiligheid is vanzelfsprekend voor ons. Daarom zijn onze kinderdagverblijven zodanig ingericht dat jouw kind zowel binnen als buiten het verblijf veilig kan bewegen. Onze locaties zijn sfeervol, met veel ruimte en uitdagend speelmateriaal. Omdat je kind leert door te bewegen blijven we niet alleen binnen, maar gaan we ook naar buiten. Ook bieden wij gezonde voeding aan, met veel variatie in groenten en fruit.

Liefdevol
Vertrouwen
Veilig
Groeien

Wat bieden we jouw kind tot 2 jaar?

Samen zorgen we dat je kind een vertrouwde en fijne start heeft. Onze deskundige pedagogisch medewerkers zorgen liefdevol voor je kind in een rustig dagritme. Zo krijgt je kind een fijn en veilig gevoel. Op de groep staat samen groeien door te bewegen centraal.

Wat bieden we jouw kind van 2 tot 4 jaar?

Spelenderwijs ontwikkelen en iedere dag een stapje groeien… voor een kind is iedere dag een nieuw avontuur! Bij Dichtbij beleven we het avontuur samen. We doen niets ‘zomaar’.
Jouw kind ontwikkelt zich door met leeftijdsgenootjes te spelen, te ontdekken en te bewegen in een vertrouwde omgeving. Dit vergroot het zelfvertrouwen. Onze pedagogisch medewerkers zijn deskundig, liefdevol en dragen bij aan de ontwikkeling van je kind. Met gerichte activiteiten maken we de wereld steeds een stukje groter.

Samen
Ontdekken
Spelen
Ontwikkelen

Openingstijden en verlengde opvang

Het kinderdagverblijf is iedere werkdag geopend van 07.30 tot 18.00 uur. Bij voldoende vraag is verlengde opvang mogelijk vanaf 07.15 uur en/of tot 18.15 uur. Je sluit hiervoor een apart contract af.

Inbegrepen

Gewone luiers, flesvoeding tot 1 jaar (Nutrilon 1, 2 of 3 of Hero Nutrasense Classic 1 en 2), fruit, lunch  en tussendoortjes zijn bij het kinderdagverblijf inbegrepen.

Wennen

Zodra je contract ingaat, start de opvang met een wenperiode. Je kind kan dan in alle rust wennen aan de nieuwe omgeving en wij kunnen hem/haar extra aandacht geven.

Handige informatie als je kind start op het kinderdagverblijf.

Service-uren, ruilservice en extra dagen

Komt jouw kind niet naar het kinderdagverblijf? Meld hem/haar dan minimaal 4 dagen voor de opvangdag af via het ouderportaal. De service-uren kun je dan, afhankelijk van beschikbaarheid, op een later moment inzetten. Deze uren hebben een geldigheid van zes maanden. Bij afmelden tot 24 uur voor de start van de opvangdag, kun je een ruildag aanvragen.

Inschrijven

We zien jouw kind graag minimaal 2 dagen op de kinderopvang, zodat hij/zij zich snel thuis voelt. Plaatsing voor 1 dag is beperkt mogelijk (maximaal 2 kinderen per dag per groep). Onze deskundige pedagogisch medewerkers verwelkomen jouw kind met open armen.
Schrijf je kind direct vrijblijvend in.