Buitenschoolse opvang Parkschool

De Looch 11
4133 DK
Vianen

Jungle
06 57 96 03 61

Binkies/Kameleon
06 57 95 35 36

Dierenbende/Beestenboel:               
06 57 92 98 94

Openingstijden
Ma – vr: VSO vanaf 07.15 uur; BSO tot 18.30 uur

 

LRK nummer:

878135492

Voor de kinderen van deze scholen:

De Voorhof
De Wegwijzer

Buitenschoolse opvang Parkschool

De ligging van BSO Parkschool in Vianen is uniek: zoveel groen in de directe omgeving van een BSO komt zelden voor. Doordat ook de voorschoolse opvang, het kinderdagverblijf, de peuteropvang en de twee basisscholen in de brede school Parkschool zitten, is dit een vertrouwde plek voor je kind. De gloednieuwe, brede school is een prachtig pand waarin je kind alle kanten op kan.

Genoeg te beleven
De onderbouw groep verblijft op deze nieuwe locatie in een gezellige groepsruimte. De kinderen uit de midden- en bovenbouw gaan naar de prachtige ingerichte speelleerpleinen. Ook zijn er twee speellokalen, een grote keuken en een atelier. Genoeg te beleven! Er is buiten volop ruimte op de natuurspeelpleinen. Je kind kan hier in alle rust een frisse neus halen of even een potje voetballen.

Uitdagende activiteiten
Op de BSO kan je kind kiezen uit activiteiten die gaan over kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Tijdens deze activiteiten gaan we bijvoorbeeld sporten, spelen, wandelen, knutselen, hutten bouwen of koken.

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!