Kinderdagverblijf Parkschool

De Looch 11
4133 DK
Vianen

De Boomhut
06 57 94 08 63

De Eekhoorntjes
06 57 98 44 98

De Bijenkorf
06 57 99 36 41

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

235412181

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Parkschool

De ligging van De Parkschool is zeer uniek door de enorme hoeveelheid groen in de directe omgeving van het kinderdagverblijf. Wij maken hier dan ook vaak gebruik van! Op kinderdagverblijf Parkschool kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar alle kanten op. Er is volop ruimte, binnen én buiten.

Doordat zowel het kinderdagverblijf, de peuteropvang als de BSO en de twee basisscholen in één gebouw zitten, is dit een vertrouwde plek voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Op kinderdagverblijf Parkschool bieden wij ook voorschoolse educatie.

Voldoende speelruimte
Binnen het kinderdagverblijf in Vianen zijn er verschillende groepsruimtes voor baby’s, dreumesen en peuters. Frisse, lichte tinten maken het een fijne en rustige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Alles is helemaal nieuw en door de vele ramen is er veel daglicht binnen. Ook buiten is voldoende ruimte waar je kind heerlijk kan spelen en de wereld kan ontdekken.

Leuke activiteiten
Liedjes zingen, kunstwerken maken, boekjes lezen of boterhammen leren smeren: iedere dag staan er leuke activiteiten op het programma, die wij aanpassen aan de leeftijd van de kinderen. We vinden het heerlijk om naar buiten te gaan! Fietsen, klimmen, klauteren… op het kinderdagverblijf in Vianen kan het allemaal. Ook een wandelingetje in de buurt of samen een boodschap halen doen we graag.

Inschrijven kinderdagverblijf in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!