Dichtbij Teens

Langeweg 2
4133 AX
Vianen
06 26 33 14 57

Openingstijden
Ma, di, do: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

965552664

Voor de kinderen van deze scholen:

De Voorhof
De Wegwijzer
Werelds

Dichtbij Teens

Wil jij lekker actief aan de slag met koken, schilderen, dansen, (tafel)voetballen, muziek maken… of juist lekker chill met je vrienden hangen op de zitzakken, zelf rustig een duckie lezen of juist samen een potje gamen? Bij Dichtbij Teens hoef je niet te kiezen want samen met de Dichtbij Teens-crew maken we elke dag tot een feestje! Dichtbij Teens in Vianen is speciaal (en alleen!!) voor tieners van de Voorhof, Wegwijzer en Werelds in Vianen. Dus zit jij op één van deze scholen en ben jij negen jaar of ouder dan is Dichtbij Teens de place to be!

Bij Dichtbij Teens zijn we wel een beetje eigenwijs – net als jij, waarschijnlijk 😉 – en denken graag out of the box en dat resulteert in de leukste en meest afwisselende activiteiten speciaal voor jou en je vrienden. Maar er is meer: bij Dichtbij Teens gaan we namelijk ook graag aan de slag met jouw ideeën. Dus wil je bijvoorbeeld een mini-sporttoernooi organiseren, een geheime hut bouwen, creatief aan de slag met allerlei knutselmaterialen of iets wat wij nu niet weten en alleen jij kunt bedenken dan gaan we dit samen met jou proberen te realiseren!

Waar is dat feestje?

Je vindt ons op het terrein van korfbalvereniging VIKO. We hebben de volledige kantine tot onze beschikking voor toffe activiteiten of om lekker te chillen. Ook het buitenterrein is perfect voor het beleven van de tofste avonturen met naast verschillende sportvelden ook heel veel groen om lekker in te struinen of verstoppertje te spelen!

Je gaat het allemaal beleven bij Dichtbij Teens!

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!