Peuteropvang Harlekijn

Schoolhof-West 1
4105 AL
Culemborg
06 45 26 42 90

Openingstijden
Ma – do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

204680499

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Harlekijn

Peuteropvang Harlekijn is gevestigd in de Julianaschool in Culemborg. Door het warme welkom voelt jouw peuter zich al gauw vertrouwd op de Harlekijn. Ook voor de ouders is deze peuteropvang een fijne ontmoetingsplek waar gelegenheid is om een spelletje met je kind te doen of andere ouders te ontmoeten. Iedereen kan zichzelf zijn bij de Harlekijn.

Alle ruimte en volop beweging
Peuteropvang Harlekijn beschikt over 2 ruime lokalen, waarvan 1 ruimte helemaal gebruikt wordt om te spelen in de verschillende speelhoeken. Doordat we 2 ruimtes hebben, kunnen we ook in groepjes splitsen en daardoor meer aansluiten bij het niveau van de kinderen. Voor het buitenspelen kunnen we gebruik maken van een afgeschermd speelplein met een grote zandbak, echt gras en veel materialen.

Ik wil niet opruimen, ik speel nog zo lekker!
Op deze peuteropvang werken we met de Piramide methode voor voorschoolse educatie aan de hand van thema’s zoals zomer, eten en ziek en gezond. Voor ieder thema zijn er weer nieuwe activiteiten. Dit zorgt voor veel speelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Inschrijven peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!