Peuteropvang Harlekijn

Meerlaan 30
4103 XZ
Culemborg
06 45 26 43 16

Parkeren aan het eind van de Godfried Bomansstraat

Openingstijden
Ma – do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

142381123

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Harlekijn

* Er is direct plaats bij peuteropvang Harlekijn *

Peuteropvang Harlekijn vind je in kindcentrum de Zandloper in Culemborg, binnen ons kinderdagverblijf Dikkie Dik en bij onze BSO Robbedoes. Door het warme welkom voelt jouw peuter zich hier snel vertrouwd. Ook voor jou is deze peuteropvang een fijne plek om een spelletje met je kind te doen of andere ouders te ontmoeten. Iedereen kan zichzelf zijn bij Harlekijn.

Alle ruimte en volop beweging
Peuteropvang Harlekijn beschikt over een ruim lokaal met verschillende speelhoeken. In de aangrenzende speelhal is een Springlab beweegvloer, waar je kind al bewegend leert met een speciaal afgestemd programma. Doordat we twee ruimtes gebruiken, kunnen we ook in groepjes splitsen en meer aansluiten bij het niveau van de kinderen. Voor het buitenspelen gebruiken we de grote aangrenzende buitenruimte met zandbak, speeltoestellen en schommels. Ook is er genoeg ruimte om lekker rond te fietsen.

Voorschoolse educatie
Peuteropvang Harlekijn biedt voorschoolse educatie, o.a. met de Piramide methode. Aan de hand van thema’s, zoals kunst en de seizoenen, doen we leuke activiteiten, spelletjes, zingen we liedjes en richten we themahoeken in. Door de combinatie van activiteiten en spel in een veilige omgeving, geven we je kind een positieve stimulans.

Inschrijven peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!