Peuteropvang Harlekijn

Meerlaan 30
4103 XZ
Culemborg
06 45 26 43 16

Parkeren aan het eind van de Godfried Bomansstraat

Openingstijden
Ma – do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

142381123

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Harlekijn

* Er is direct plaats bij peuteropvang Harlekijn *

Peuteropvang Harlekijn vind je in kindcentrum de Zandloper in Culemborg, bij onze BSO Robbedoes en ons kinderdagverblijf Dikkie Dik. Door het warme welkom voelt jouw peuter zich hier snel vertrouwd.. Ook voor de ouders is deze peuteropvang een fijne plek om een spelletje met je kind te doen of andere ouders te ontmoeten. Iedereen kan zichzelf zijn bij Harlekijn.

Alle ruimte en volop beweging
Peuteropvang Harlekijn beschikt over een ruim lokaal met verschillende speelhoeken. In de aangrenzende speelhal is een Springlab beweegvloer, waar je kind al bewegend leert met een speciaal afgestemd programma. Doordat we twee ruimtes gebruiken, kunnen we ook in groepjes splitsen en meer aansluiten bij het niveau van de kinderen. Voor het buitenspelen gebruiken we de grote aangrenzende buitenruimte met zandbak, speeltoestellen en schommels. Ook is er genoeg ruimte om lekker rond te fietsen.

Ik wil niet opruimen, ik speel nog zo lekker!
Heeft je kind extra aandacht of begeleiding nodig bij zijn/haar ontwikkeling en heb je een VE-indicatie van het sociaal team/consultatiebureau? Bij Harlekijn krijg je kind extra aandacht in een kleine groep met speciaal opgeleide pedagogisch medewerkers. We werken met de Piramide methode voor voorschoolse educatie aan de hand van thema’s zoals zomer, eten en ziek en gezond. Voor ieder thema zijn er weer nieuwe activiteiten. Dit zorgt voor veel speelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Inschrijven peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!