Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Meerlaan 30
4103 XZ
Culemborg

Parkeren aan het eind van de Godfried Bomansstraat

Grovers
06 19 19 81 76

Pino’s
06 33 70 15 96

Elmo’s
06 33 78 63 36

Ieniemienie’s
06 44 37 33 90

Koekies
06 45 26 43 34

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

142381123

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Dikkie Dik

Kinderdagverblijf Dikkie Dik vind je in kindcentrum de Zandloper in Culemborg. Dit kinderdagverblijf heeft 6 groepen, waarvan 5 groepen dagopvang en 1 groep peuteropvang Harlekijn. Ook onze BSO Robbedoes is hier gehuisvest.

Het kinderdagverblijf heeft verschillende ruimtes, een beweegvloer en een grote natuurlijke buitenruimte, met een nieuw deel voor de baby’s . Ook is deze locatie gunstig gelegen op loopafstand van het station en dicht bij het centrum en uitvalswegen.

We werken met de Piramide methode voor voorschoolse educatie, die is opgebouwd rond thema’s die voor jonge kinderen herkenbaar en aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan dieren, ziek en gezond, eten en de seizoenen.

Groepsruimtes en beweegvloer
Kinderdagverblijf Dikkie Dik heeft verschillende speel- en leerrijke groepsruimtes. De ene speelhoek bevat een poppenhoek en keukentje, waar kinderen imitatiespel en fantasiespel kunnen ontwikkelen. De ander een bouwhoek, waar kinderen kunnen ontdekken en zich motorisch kunnen ontwikkelen. In de speelgang is een Springlab beweegvloer, waar de kinderen naar hartenlust kunnen bewegen op een speciaal afgestemd beweegprogramma.

Grote, natuurlijke buitenruimte
Alle groepen van het kinderdagverblijf grenzen direct aan de grote, natuurlijke buitenruimte met speeltoestellen, schommels en bosjes om in te verstoppen. Ook is er genoeg ruimte om lekker rond te fietsen. Daarnaast is de zandbak voor veel kinderen een favoriete speelplek.

De babygroepen hebben een apart afgeschermde tuin. Deze is speciaal ontworpen voor kinderen van 0-2 jaar om te spelen, te ontdekken en te ervaren.

Inschrijven kinderdagverblijf in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!