Buitenschoolse opvang Robbedoes

Meerlaan 30
4103 XZ
Culemborg
06 45 26 46 64

Parkeren aan het eind van de Godfried Bomansstraat

Openingstijden
Ma, di, do en vr: tot 18.30 uur
Wo bij BSO Weijdewijs tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

176777143

Voor de kinderen van deze scholen:

Agora
’t Praathuis

Buitenschoolse opvang Robbedoes

BSO Robbedoes vind je in ons kindcentrum De Zandloper in Culemborg, waar ook kinderdagverblijf Dikkie Dik gevestigd is. Het kindcentrum ligt naast basisschool ’t Praathuis en op loopafstand van het station. Op BSO Robbedoes zijn kinderen tot 7 jaar welkom en op vrijdag ook oudere kinderen.

Speelzolder en beweegvloer
BSO Robbedoes beschikt over een gezellig ingericht lokaal en hal in het kindercentrum, met verschillende speelhoeken en een speelzolder, welke favoriet is bij veel kinderen. Onze BSO in Culemborg heeft twee basisgroepen. De tweede basisgroep heeft een eigen ruimte in de hal, waar de kinderen drinken en eten. Hier vind je ook de interactieve beweegvloer, een geheel nieuwe manier van spelen en leren. Even rustig een boekje lezen of spelletje spelen kan natuurlijk ook. De kinderen spelen in alle ruimtes.

Buitenspelen
Buitenspelen kan op de twee pleinen. Hier kunnen de kinderen klimmen in de speeltoestellen of voetballen met vriendjes. Samen met onze pedagogisch medewerkers gaan de kinderen regelmatig op ontdekkingstocht in de omgeving. Tussen al het groen gaan we op zoek naar insecten en allerlei avonturen. Ga je met ons mee?

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!