Buitenschoolse opvang Idefix

Schoolhof-West 1
4105 AL
Culemborg
06 45 26 42 90

Obelix
06 10 08 28 32

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

150213554

Voor de kinderen van deze scholen:

t Praathuis
Julianaschool Schoolhof groep 6b-7-8

Buitenschoolse opvang Idefix

Voor kinderen vanaf 7 jaar biedt BSO Idefix in Culemborg volop mogelijkheden. Er is zowel binnen als buiten deze buitenschoolse opvang genoeg te doen! Denk aan toneelspelen, koken en bakken in onze keuken, computeren, toneelspelen en knutselen. Op deze BSO in Culemborg kan jouw kind zijn of haar talenten ontdekken en ontwikkelen.

Twee ruimtes
In de Schoolhof heeft BSO Idefix twee eigen groepsruimtes met een open keuken, grote hal en computerruimte.

Grote natuurlijke speelplaats
Voor het buitenspelen gebruiken we de grote, natuurlijke speelplaats. De kinderen kunnen in bomen klimmen, met zand spelen bij de waterpomp en een potje voetballen op de voetbal- en speelvelden in de nabije omgeving.

Van koken tot toneel
Bij buitenschoolse opvang Idefix hebben kinderen veel mogelijkheden. Ze kunnen koken en bakken in de keuken, mooie kunstwerken maken of toneelspelen op het podium in de hal. Liever even rustig spelen of gezellig kletsen in een aparte ruimte? Geen probleem. Met zoveel te doen, is het soms moeilijk om te kiezen.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!