Buitenschoolse opvang plus Obelix

Schoolhof-West 1
4105 AL
Culemborg
06 10 08 28 32

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

150213554

Voor de kinderen van deze scholen:

t Praathuis
Julianaschool
Schoolhof groep 6b-7-8

Buitenschoolse opvang plus Obelix

Op BSO Plus Obelix in Culemborg krijgt je kind extra aandacht, intensieve begeleiding en structuur in een kleine groep. Onze pedagogisch medewerker en spelagoog begeleidt deze groep samen met een ecologisch pedagoog van De Jonge Ontdekker. De Jonge Ontdekker begeleidt kinderen met een diagnose, ADHD, trauma of hechtingsproblematiek.

Kleinschalig met meer structuur en begeleiding
Soms heeft je kind op de gewone buitenschoolse opvang te veel last van de hoeveelheid prikkels, ervaart het weinig structuur of is de groep te groot. Deze BSO plus in Culemborg biedt kleinschalige opvang in een groep van maximaal 8 kinderen, met intensieve begeleiding en meer structuur. Zo zorgen wij er samen voor dat je kind een fijne dag heeft, positieve ervaringen opdoet en wordt gestimuleerd in de ontwikkeling. Goed contact met jou en school is heel belangrijk, zodat we goed kunnen afstemmen om je kind zo goed mogelijk te ondersteunen.

Spelenderwijs ontwikkelen
Je vindt ons op De Schoolhof, waar ook onze BSO Idefix is gevestigd. We hebben twee eigen groepsruimtes, maar zijn ook veel buiten. Samen koken, bouwen of lekker zelf spelen… bij BSO Plus Obelix kan het allemaal. Zo werken we spelenderwijs aan de ontwikkeling van je kind, waardoor het goed mogelijk is dat het na een tijdje weer teruggaat naar de ‘gewone’ BSO.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!