Buitenschoolse opvang Weijdewijs

Poelslaan 2A
4102 KN
Culemborg
06 45 26 43 93

Openingstijden
Ma – vr: BSO tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur
VSO vanaf 07.15 uur

LRK nummer:

239037650

Voor de kinderen van deze scholen:

De Kaardebol
Koning Willem-Alexander School
De Palster
Julianaschool

Buitenschoolse opvang Weijdewijs

BSO Weijdewijs vind je in de Brede School Oost in Culemborg, bij basisscholen Kaardebol Koning Willem Alexanderschool, ‘t Praathuis en onze peuteropvang Bolleboos. Hier heeft je kind volop de ruimte om zich te ontwikkelen en van alles te ontdekken. Je kind blijft na school in een vertrouwde omgeving, waar hij of zij met vriendjes en vriendinnetjes kan spelen. Ook voorschoolse opvang (VSO) is mogelijk.

Meerdere ruimtes o.a. techniek
De Brede School is recent gebouwd en ruim opgezet. Onze buitenschoolse opvang in Culemborg beschikt over meerdere ruimtes, waaronder een speellokaal, technieklokaal en ruime hal. Je kind heeft volop mogelijkheden creatief en sportief bezig te zijn. Denk bijvoorbeeld aan knutselen in de techniekruimte, dansen in de hal, skeeleren op het grote schoolplein… te veel om op te noemen. Op loopafstand van de BSO in Culemborg bevinden zich een sporthal, sportvelden en een kinderboerderij, waaraan we regelmatig een bezoek brengen.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!