Buitenschoolse opvang Duck-Out

Pinksterbloem 91
4102 KD
Culemborg
06 45 26 42 88

Openingstijden
Ma – vr: tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

163749280

Voor de kinderen van deze scholen:

De Kaardebol
Koning Willem-Alexander School
Julianaschool
De Palster

Buitenschoolse opvang Duck-Out

BSO Duck Out vind je in het clubhuis van voetbalvereniging Vriendenschaar, dichtbij verschillende basisscholen. Je kind is welkom vanaf 7 jaar. De buitenschoolse opvang in Culemborg maakt gebruik van verschillende ruimtes zoals het clubhuis en de sportvelden. Jouw kind krijgt hier écht de ruimte om zelfstandigheid te ontwikkelen en sportief bezig te zijn.

Club Duck Out
Kinderen zijn razend enthousiast over BSO Duck Out, want zoals zij zelf zeggen: ‘Duck Out is eigenlijk geen BSO, maar een club!’ Als het even kan, gaan we lekker met zijn allen buiten spelen en sporten. We kunnen een potje voetballen, maar ook trefbal, handbal en hockey zijn populair. Heeft je kind even geen zin om te sporten? Dan kan hij of zij binnen ook van alles doen.

Eigen knutselruimte
We hebben een eigen knutselruimte waar de kinderen kunnen timmeren en schilderen. Ook maken we met zijn allen regelmatig een spannende film. Hoe cool is dat! En we maken uitstapjes, bijvoorbeeld naar de Zump, de kinderboerderij of de Meent in Beusichem.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!