Peuteropvang Bolleboos

Poelslaan 2A
4102 KN
Culemborg
06 45 26 43 93

Openingstijden
Ma – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

307915128

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Bolleboos

Peuteropvang Bolleboos zit in de Brede School Oost aan de Poelslaan in Culemborg. De brede school bestaat uit peuteropvang Bolleboos, BSO Weijdewijs (voor opvang van kinderen van 4 tot 8 jaar), de Koning Willem Alexanderschool, ‘t Praathuis en basisschool Kaardebol. Ook zijn er een logopedist en fysiotherapeut in het gebouw gevestigd. Deze verschillende partijen werken intensief samen. Door gezamenlijke activiteiten raken de peuters al snel gewend aan het schoolgebouw, de basisscholen en de BSO. Dit zorgt voor een soepele overgang naar school en/of BSO.

Alle ruimte en volop beweging
Peuteropvang Bolleboos in Culemborg beschikt over een ruim en licht lokaal. We werken met de Piramide methode voor voorschoolse educatie, die is opgebouwd rond thema’s die voor jonge kinderen herkenbaar en aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan dieren, ziek en gezond, eten en de seizoenen.

De kinderen kunnen buitenspelen op een eigen, afgeschermd plein met onder andere een speelhuisje, zandbak, buitenkeuken en fietsjes. Bij slecht weer kunnen de kinderen gebruik maken van de gymzaal en de bijbehorende attributen, zoals hoepels, kussens en ballen.

Inschrijven peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!