Buitenschoolse opvang Pardoes

Watermolenpad 1
4105 XA
Culemborg
06 22 91 28 32

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

146501858

Voor de kinderen van deze scholen:

Oranje Nassauschool, locatie Molenzicht

Buitenschoolse opvang Pardoes

BSO Pardoes in Culemborg is voor kinderen tot en met 7 jaar. BSO Pardoes zit in de Oranje Nassauschool (locatie Molenzicht) in Culemborg, midden in een groene woonwijk met veel speelgelegenheid.

Binnen
Onze BSO in Culemborg heeft een eigen lokaal dat ’s ochtends door peuteropvang het Wimpeltje wordt gebruikt. Als het weer even niet meezit, kunnen we de gymzaal van school gebruiken.

Buitenspelen
Je kind kan buitenspelen op ons eigen speelplein, het grote schoolplein of in één van de vele speeltuinen in de omgeving. Als het mooi weer is, verplaatsen onze enthousiaste pedagogisch medewerkers alle activiteiten lekker naar buiten. Zo kan je kind heerlijk buitenspelen, bijvoorbeeld met een opklaptafel of op een speelkleed.

Wat doen we toch leuke dingen
Spelletjes doen, met lego spelen, knutselen of iets bakken… het kan allemaal bij buitenschoolse opvang Pardoes! Samen spelen of liever even tot rust komen met een boekje op de bank? Dat kan bijvoorbeeld in ons gezellige lokaal. Wij kijken goed waaraan jouw kind behoefte heeft. Kinderen hebben het hier enorm naar hun zin en laten dat ook blijken: ‘Wat doen we toch leuke dingen op BSO Pardoes!’

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!