Peuteropvang Het Wimpeltje

Watermolenpad 1
4105 XA
Culemborg
06 22 91 28 32

Openingstijden
Di – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

165988137

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Het Wimpeltje

* Er is direct plaats bij peuteropvang Het Wimpeltje *

Deze peuteropvang vind je in de Oranje Nassauschool, locatie Molenzicht, midden in een woonwijk in Culemborg met veel groen. Ook zijn er speeltuinen, die we met veel plezier gebruiken. De enthousiaste pedagogisch medewerkers werken nauw samen met de basisschool, waarbij de thema’s zoveel mogelijk op elkaar afgestemd worden.

Alle ruimte en volop beweging
Peuteropvang het Wimpeltje in Culemborg maakt gebruik van een eigen lokaal dat in de middag door BSO Pardoes wordt gebruikt. Het is een gezellige ruimte met veel speelmogelijkheden, met directe toegang tot een overzichtelijk speelplein. Is het lekker weer? Dan verplaatsen we het spel naar buiten. Favoriet bij de peuters is fietsen op het plein. Is het slecht weer? Dan gebruiken we de gymzaal van de school.

Thema’s
Op peuteropvang Het Wimpeltje werken we met verschillende thema’s van de Piramide methode. Voor ieder thema wordt de ruimte aangepast en nieuwe activiteiten opgezet. Dit zorgt voor veel spelplezier bij de kinderen. Daarnaast ontdekken ze steeds weer nieuwe spelmogelijkheden, die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Inschrijven Peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!