Buitenschoolse opvang Boemerang

Eendenkooi 1
4105 TN
Culemborg
06 45 26 42 55

Openingstijden
Ma, di en do: BSO tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

144700657

Voor de kinderen van deze scholen:

Montessorischool Parijsch
Oranje Nassauschool locaties Molenzicht & Parijsch
Augustinus
De Distelvlinder

Buitenschoolse opvang Boemerang

BSO Boemerang is gevestigd naast sporthal Parijsch in Culemborg. De BSO ligt op loop- en fietsafstand van verschillende basisscholen, sportclubs en winkels. Lekker dichtbij dus!

Vanaf 7 jaar
Deze BSO in Culemborg is voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze leeftijdsfase zijn kinderen vaak nog breed georiënteerd. Als je kind doorstroomt naar Boemerang kijken we niet alleen naar zijn of haar leeftijd, maar ook naar de ontwikkeling en behoeften. Hierop passen wij het activiteitenaanbod aan, in samenspraak met de kinderen.

Van alles te doen!
Deze ruime BSO-locatie in Culemborg heeft een hoge ‘chill-factor’ met veel (creatieve) mogelijkheden en een divers aanbod aan materialen om mee te spelen. Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag of samen een activiteit doen. In de gezellige keuken worden regelmatig kookactiviteiten georganiseerd. We spelen veel buiten op onze eigen binnenplaats, maar gebruiken ook de speeltuinen, sportvelden en natuur in de omgeving.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!