Hoera! Wij zijn Dichtbij kinderopvang

Per 1 januari 2023 zijn SKCN, SKV en SKPC-kinderopvang gefuseerd tot één organisatie met een nieuwe naam: Dichtbij kinderopvang. Met deze naam laten we zien dat we dicht bij kinderen en ouders staan. Met 66 locaties en ruim 70 gastouders bieden we kinderopvang dicht bij huis en zijn we de grootste maatschappelijke kinderopvang in de regio. De nieuwe naam wordt geleidelijk ingevoerd.

Kinderopvang dicht bij huis
Bestuurder Yvonne Schubad is blij met de nieuwe naam en fusie: ‘Ieder kind verdient nabijheid en de beste kansen. Met deze fusie hebben we nog meer deskundigheid en professionaliteit op het gebied van kinderopvang in huis. We zijn een opvoedpartner voor ouders en een verbindende schakel met gemeenten, scholen, zorginstellingen en sport- en cultuurorganisaties. Zo zijn we partner in projecten voor de ontwikkeling van kindcentra in Leerdam en Vianen en werken we aan een BSO+-groep in Culemborg. Met de fusie vergroten we onze slagkracht in de zoektocht naar nieuwe locaties en zijn we aantrekkelijker als werkgever.’

Grootste regionale kinderopvang
Dichtbij is de grootste maatschappelijke kinderopvangorganisatie in de gemeenten Vijfheerenlanden en Culemborg met locaties in Tiel en West Betuwe. Bij ons zijn alle kinderen welkom. We bieden alle vormen van opvang, zoals gastouderopvang en voorschoolse opvang voor peuters met een taal- of ontwikkelingsachterstand.

Werken bij ons? Kijk op: dekinderopvangwerkt.nl

Bekijk meer nieuws

Geen uitstel gratis kinderopvang

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie roepen wij het kabinet op vaart te maken met de invoering van gratis kinderopvang voor alle kinderen.

Wat is maatschappelijke kinderopvang?

Dichtbij is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie. Dit houdt in dat wij altijd handelen vanuit het belang van het kind.

Nu ook Peuterplus opvang in Vianen

Soms heeft een peuter extra begeleiding nodig in de ontwikkeling. Voor hem/haar biedt Dichtbij nu ook Peuterplusopvang vanaf 2 jaar in Vianen. Er is al een locatie in Leerdam.