Peuteropvang Dwerghut

Ridderstraat 10
4101 BK
Culemborg
06 45 26 43 03

Openingstijden
Ma, di, do en vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

700865366

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Dwerghut

Samen met BSO De Vlindertuin en de Koningin Beatrixschool vormt peuteropvang Dwerghut in Culemborg het kindcentrum De Ridder. Door deze nauwe samenwerking kent jouw kind al snel het gebouw en de andere kinderen.

Alle ruimte en volop beweging
De peuters hebben binnen een groot lokaal, met verschillende speelhoeken, zodat ze kunnen kiezen voor samen spelen, maar ook voor rustig kijken in een boekje. Voor het buitenspelen is er een eigen uitdagend speelplein, waar de kinderen heerlijk kunnen fietsen, rennen en klimmen.

Bij de Dwerghut werken we met de Piramide methode voor voorschoolse educatie. Die is opgebouwd rond thema’s die voor jonge kinderen herkenbaar en aansprekend zijn. Denk bijvoorbeeld aan dieren, ziek en gezond, eten en de seizoenen. Voor ieder thema wordt de ruimte aangepast en staan er weer nieuwe activiteiten in het teken van het thema. Dit zorgt voor veel spelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds weer nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

We gaan ook regelmatig met de peuters naar de dieren in de Plantage of de winkels in het centrum. Bij die tochtjes kunnen we altijd heel goed voorbeelden van onze Piramide thema’s laten zien.

Inschrijven peuteropvang in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!