Buitenschoolse opvang de Vlindertuin

Ridderstraat 10
4101 BK
Culemborg
06 45 26 43 03

De Vlindertuin II
06 45 26 43 03

De Vlindertuin I
06 45 26 43 05

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

124302397

Voor de kinderen van deze scholen:

Beatrixschool
Josefschool

Buitenschoolse opvang de Vlindertuin

BSO de Vlindertuin vind je in kindcentrum De Ridder, op loopafstand van het centrum van Culemborg. In dit kindcentrum zijn ook de Beatrixschool en onze peuteropvang de Dwerghut gevestigd. We werken nauw met elkaar samen aan de doorgaande ontwikkeling van je kind.

BSO de Vlindertuin bestaat uit twee groepen van 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar, die beide beschikken over een ruim lokaal. Buitenspelen kan op het schoolplein. Bij slecht weer mogen we de gymzaal gebruiken.

Ben je er nu al?
Bij deze BSO in Culemborg heeft je kind alle ruimte om zich creatief en sportief te ontwikkelen. Kinderen kunnen in groepjes knutselen, een spelletje doen of lekker voetballen op het plein. Ook gaan we er regelmatig met de kinderen op uit, bijvoorbeeld naar speeltuin de Bomedikke of de Plantage. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt! Als je als ouder je kind komt ophalen, is een veelgehoorde reactie: ‘Ben je er nu al?’

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!