Kinderdagverblijf Grobbevogels

Gregoriuslaan 46A
4128 SZ
Lexmond

Grobbebollen
06 82 06 33 29

Grobbekuiken
06 82 06 51 74

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

227229368

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Grobbevogels

Kinderdagverblijf Grobbevogels is gevestigd in Brede school De Bijenkorf, samen met de basisscholen Het Kompas en Prinses Wilhelmina, de voor- en buitenschoolse opvang, de peuterspeelgroep en de bibliotheek.

Warme uitstraling
Het kinderdagverblijf in Lexmond heeft een warme uitstraling en biedt veel spelmaterialen en speelplekken, zodat jouw kind wordt uitgedaagd om zich te ontwikkelen. Het kinderdagverblijf in Lexmond heeft een groep voor baby’s van 0-2 jaar en een groep voor peuters van 2-4 jaar.

Veel activiteiten
De mooi ingerichte ruimtes van het kinderdagverblijf in Lexmond zijn geschikt voor vele activiteiten. Zo heeft het kinderdagverblijf twee verschillende groepsruimtes met daarin bijvoorbeeld een poppenhoek en een keukentje, waar kinderen imitatiespel en fantasiespel kunnen ontwikkelen, en een beweegvloer, waar kinderen kunnen ontdekken en zich motorisch kunnen ontwikkelen.

Inschrijven kinderdagverblijf in Lexmond

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!