Peuteropvang Grollebollen

Burg. Sloblaan 14
4231 AB
Meerkerk
06 18 65 99 57

Openingstijden
Ma, di en do: 8.15 uur tot 12.15 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur
Wo en vr: 08.15 uur tot 12.15 uur

LRK nummer:

177782389

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Grollebollen

* Direct plaats na de zomervakantie 2024 *

Peuteropvang Grollebollen in Meerkerk vind je in basisschool De Springplank. Bewegend leren gaat hier vanzelf op onze interactieve Springlab beweegvloer met de avonturen van Puk en in onze gezellige en met zorg ingerichte speelruimte. Ook bieden we een programma voor voorschoolse educatie aan. En dan is er ook nog de gymzaal van de school waar we lekker kunnen fietsen en bewegen.

Buitenspelen
Natuurlijk spelen we iedere dag even buiten om een frisse neus te halen. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat jouw kind zijn/haar energie goed kwijt kan. Veel ruimte om te fietsen, leuke speeltoestellen en niet te vergeten een zandbak, want dat is de favoriete speelplek van veel kinderen.

3+ groep
Rond hun 3e gaan de kinderen naar een 3+ groep, dit gaat om een ochtend en een middag-plaatsing. De peuters in deze 3+ groep dagen we meer uit en we geven meer aandacht aan activiteiten die voorbereiden op de basisschool.

De opvang bij peuteropvang Grollebollen is inclusief een lunch bij opvang in de ochtend of een eetmoment in de middag.

Inschrijven peuteropvang in Meerkerk

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!