Buitenschoolse opvang Bijenkorfkanjers

Gregoriuslaan 46A
4128 SZ
Lexmond
06 47 96 61 58

Openingstijden
Ma – do: VSO en BSO tot 18.30 uur

LRK nummer:

167132581

Voor de kinderen van deze scholen:

Kompas
Prinses Wilhelminaschool

Buitenschoolse opvang Bijenkorfkanjers

BSO en voorschoolse opvang (VSO) Bijenkorfkanjers zijn te vinden in het ruime gebouw van de brede school de Bijenkorf in Lexmond. Je kind heeft hier heerlijk de ruimte om (buiten) te spelen en te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. In de brede school zitten ook ons kinderdagverblijf Grobbevogels, onze peuteropvang Vrijbuiters, basisscholen Het Kompas en Prinses Wilhelmina en de bibliotheek.

Speelhoeken, bibliotheek en gymzaal
Deze BSO in Lexmond heeft verschillende speelhoeken waar je kind spelletjes kan spelen of mooie kunstwerken kan maken. Voor boekenwurmen is deze locatie ideaal, omdat het gebouw een bibliotheek heeft. Ook buitenspelen is geweldig, op onze uitdagende groene schoolpleinen. Is het te slecht weer om buiten te spelen? Dan kan jouw kind zich uitleven in de gymzaal, waar je vanuit de BSO direct inloopt.

Zelf kiezen
Na het eet- en drinkmoment kiest je kind wat hij/zij wil doen. Een spelletje spelen, even chillen of meedoen met een activiteit… Het kan allemaal op BSO Bijenkorfkanjers! We bieden afwisselende activiteiten aan, waaronder creatief, sport en spel, natuur en techniek.

Inschrijven BSO in Lexmond

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!