Peuteropvang Vrijbuiters

Gregoriuslaan 46
4128 SZ
Lexmond
06 57 54 56 63

Openingstijden
Ma, di, do en vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

291695863

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Vrijbuiters

Peuteropvang Vrijbuiters is gevestigd in de Brede school De Bijenkorf in Lexmond en heeft een mooie grote en lichte ruimte. De ruime speelruimte is met zorg ingericht, zodat jouw kind een fijne plek heeft om te spelen en te leren. Daarnaast bevat de speelruimte verschillende speelhoeken.

Spelen in de natuurtuin
Buitenspelen bij peuteropvang Vrijbuiters in Lexmond is bijzonder, door de mooie natuurtuin. De peuters hebben direct toegang tot deze natuurtuin, waar zij heerlijk kunnen spelen op de heuvel met glijbaan. Uiteraard is er in de natuurtuin ook genoeg ruimte voor andere avonturen!

Beweegvloer
Ook binnen wordt bewegen gestimuleerd. In de gang van De Bijenkorf is een beweegvloer, waar “Verteller Puk” leuke verhalen vertelt waarmee de kinderen worden uitgedaagd om te bewegen en te ontdekken.

De ochtenden bij peuteropvang Vrijbuiters worden afgesloten met een gezamenlijke lunch.

Inschrijven peuteropvang in Lexmond

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!