Buitenschoolse opvang Waterkanjers

Drossaardslaan 72
4143 BD
Leerdam
06 39 69 23 44

Openingstijden
Ma, di en do: einde schooltijd tot 18.30 uur
Wo & vr: opvang bij Eilandkanjers

LRK nummer:

324832576

Voor de kinderen van deze scholen:

Floris Radewijnsz
Koningin Wilhelmina
Sterrenkijker Leerdam
J. Calvijnschool

Buitenschoolse opvang Waterkanjers

BSO Waterkanjers vind je in openbare basisschool De Sterrenkijker in Leerdam. Deze buitenschoolse opvang in Leerdam is speciaal ingericht voor kinderen vanaf 7 jaar.

Talenten ontdekken
In de vleugel van de school zit Campus Noord, een gezamenlijk project van de drie scholen in de Noordhoek van Leerdam en onze kinderopvang. Campus Noord bestaat uit een makerslab en muziekstudio. De materialen in deze lokalen zijn zo uitgekozen dat jouw kind hiermee zelfstandig aan de slag kan. Op het Campus kan jouw kind zijn of haar talenten op het gebied van techniek en muziek spelenderwijs ontdekken en ontwikkelen.

Groot speelplein
Buitenspelen kan op het grote plein van de BSO in Leerdam met onder andere rekstokken, een basket en genoeg ruimte om te voetballen. Binnen is er een heerlijke ruimte waar je kind spelletjes kan spelen, mee kan doen met georganiseerde activiteiten of gewoon even rustig een boek kan lezen.

Opvang op andere locatie op woensdag en vrijdag
Op woensdag is er ook buitenschoolse opvang mogelijk bij BSO Glaskanjers. Op vrijdag is er buitenschoolse opvang mogelijk bij BSO Eilandkanjers die vlakbij is.

Inschrijven BSO in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!