Buitenschoolse opvang Eilandkanjers

Drossaardslaan 64
4143 BD
Leerdam
06 29 31 44 02

Openingstijden
Ma, di, do: BSO tot 18.30 uur
Di + do: VSO
Wo + vr: BSO bij Waterkanjers

 

LRK nummer:

172438184

Voor de kinderen van deze scholen:

Floris Radewijnsz
Koningin Wilhelmina
Sterrenkijker Leerdam
J. Calvijnschool

Buitenschoolse opvang Eilandkanjers

Op de ruime locatie van de Eilandkanjers in basisschool Floris Radewijnsz heeft je kind alle ruimte om zich te ontwikkelen. We bieden hier buitenschoolse (BSO) en voorschoolse opvang (VSO).

Volop ruimte
Binnen het gebouw zijn er meerdere groepsruimtes met diverse speelhoeken. Zo kunnen koks in spé bijvoorbeeld koken en bakken in de keuken en is er een heerlijke loungehoek waar je kind rustig een boekje kan lezen of een bordspel kan doen. Ook bieden we diverse activiteiten aan, gericht op talentontwikkeling en de wensen vanuit de kinderen.

Groot speelplein
Buiten de BSO in Leerdam is er een groot, uitdagend schoolplein met onder andere een zandbak, klimrekken en verkeersplein. Er is voldoende ruimte om te voetballen, touwtje te springen of gewoon heerlijk te fietsen. Ook doen wij regelmatig een gezamenlijke activiteit buiten.

Inschrijven BSO in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!