Buitenschoolse opvang Torenkanjers

Blommendaal 6
4230 BB
Meerkerk
06 17 14 84 30

Openingstijden
Ma, di en do: einde schooltijd tot 18.30 uur
Ma, di, do, vr: VSO

LRK nummer:

838630510

Voor de kinderen van deze scholen:

De Rank
Springplank

Buitenschoolse opvang Torenkanjers

BSO Torenkanjers vind je in basisschool De Rank in Meerkerk. Kinderen vanaf 4 tot 7 jaar zijn welkom op BSO Torenkanjers en kinderen tot 13 jaar vangen we op in de voorschoolse opvang.

Fijn, ruim lokaal
BSO Torenkanjers in Meerkerk heeft een eigen lokaal in de basisschool dat direct aan het schoolplein achter school grenst. Het fijne, ruime en lichte lokaal heeft een leeshoek waar jouw kind, naast de vele boeken, ook de Donald Duck kan lezen of even lekker kan chillen. Ook in de huis-/verkleedhoek kunnen kinderen hun fantasie kwijt en samen met vriendjes aan de legotafel kastelen bouwen. Buitenspelen, fietsen of voetballen kan op het schoolplein.

Wisselend thema
Op de buitenschoolse opvang in Meerkerk werken we met vaste thema’s die om de 6 weken wisselen. In de groep kun je, op het moodboard dat de kinderen zelf maken, zien aan welk thema we op dit moment werken. We voeren de activiteiten uit aan tafel, maar kunnen daar ook een puzzel of spelletje doen.

Inschrijven BSO in Meerkerk

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!