Buitenschoolse opvang Burchtkanjers

Burggraaf 20
4231 ZJ
Meerkerk
06 39 69 23 42

Openingstijden
Ma, di do: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

284362402

Voor de kinderen van deze scholen:

De Rank
Springplank

Buitenschoolse opvang Burchtkanjers

BSO Burchtkanjers is gevestigd in De Burcht, de prachtige accommodatie van voetbalvereniging S.V. Meerkerk. Deze locatie heeft veel buitenruimte met voetbalvelden en een speeltuin. En, je kind kan na de BSO direct door naar de voetbaltraining.

Sport- en spelmogelijkheden
De inrichting van de BSO in Meerkerk is afgestemd op diverse leeftijden. Je kind kan zich hier even terugtrekken om met lego te spelen of samen iets gaan doen. Naast de uitgebreide sport- en spelmogelijkheden bieden wij ook andere activiteiten op het gebied van creativiteit, techniek of natuur aan. Wat dacht je bijvoorbeeld van danslessen, graffiti spuiten of ’s zomers glijden op een waterglijbaan? Ook maken we regelmatig een uitstapje.

Veilig naar de BSO
BSO Burchtkanjers in Meerkerk is vanuit school ongeveer 12 minuten lopen. Kinderen die een fiets bij zich hebben, lopen mee met de fiets aan de hand. Er loopt altijd een pedagogisch medewerker mee. Daarnaast zorgen wij voor veiligheidshesjes, zodat je kind goed zichtbaar is in het verkeer. Een geruststellende gedachte!

Als je kind na de BSO-voetbaltraining heeft, warmen wij de meegebrachte maaltijd op en helpen we jouw kind met omkleden. Dat scheelt haasten voor jou en je kind.

Inschrijven BSO in Meerkerk

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!