Buitenschoolse opvang Ratjetoe

Zijderupsvlinderlaan 2
4105 TC
Culemborg
06 45 26 43 88

Openingstijden
Ma – vr: BSO tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur
VSO vanaf 07.15 uur

LRK nummer:

123699873

Voor de kinderen van deze scholen:

De Distelvlinder

Buitenschoolse opvang Ratjetoe

Je kind is van harte welkom op VSO en BSO Ratjetoe in de Brede School West in Culemborg, waar ook de Distelvlinder en Oranje Nassausschool gevestigd zijn. Hierdoor blijft je kind voor en na school in dezelfde vertrouwde omgeving.

Speelhoeken
De BSO in Culemborg heeft twee lichte en gezellig ingerichte ruimtes met verschillende speelhoeken. Voor ieder kind is er wel iets wat hij of zij leuk vindt. Favoriet bij veel kinderen op BSO Ratjetoe in Culemborg zijn de bouwhoek en het poppenspel.

Naar buiten
Buitenspelen kan in de inpandige patio, maar ook op het grote schoolplein. De buitenschoolse opvang ligt midden in de woonwijk, met veel groen en speelgelegenheid. Onze pedagogisch medewerkers gaan dan ook regelmatig met de kinderen op ontdekkingstocht. Bij BSO Ratjetoe valt van alles te beleven, binnen en buiten!

Op BSO Ratjetoe is je kind welkom tot en met 7 jaar. Op woensdag en vrijdag zijn ook de oudere kinderen welkom. Bij de doorstroming naar de volgende groep kijken we niet alleen naar de leeftijd, maar ook naar de ontwikkeling en behoeftes van je kind.

Voorschoolse opvang (VSO)
Iedere dag is er ook voorschoolse opvang (VSO).

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!