Buitenschoolse opvang Goal

Prijsseweg 14A1
4105 LE
Culemborg
06 45 26 43 72

Openingstijden
Ma, di en do: tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur

LRK nummer:

225270456

Voor de kinderen van deze scholen:

Montessorischool Parijsch
Oranje Nassauschool locaties Molenzicht & Parijsch
Augustinus
De Distelvlinder

Buitenschoolse opvang Goal

Kinderen vanaf 7 jaar zijn van harte welkom bij BSO Goal, gevestigd in het clubhuis van voetbalvereniging Focus in Culemborg. Hier krijgt jouw kind letterlijk de ruimte om zelfstandiger te worden en sportief bezig te zijn.

Lekker (buiten) sporten
Onze BSO in Culemborg maakt gebruik van verschillende ruimtes in het clubhuis en uiteraard ook de sportvelden. Als het maar even kan, gaan we met zijn allen buiten spelen en sporten. Heb je zin in een potje voetbal, of speel je liever trefbal, handbal of hockey? Heb je even geen zin, dan kun je binnen ook van alles doen. Voor onze activiteiten gebruiken we de ruimte bij Focus en we gaan er regelmatig op uit naar de uiterwaarden en de Tuinpiraat.

Doorstromen naar Goal
Op buitenschoolse opvang Goal vangen we kinderen op vanaf 7 jaar. Als je kind doorstroomt naar Goal kijken we niet alleen naar de kalenderleeftijd van je kind, maar ook naar zijn/haar ontwikkeling en behoeftes.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!