Buitenschoolse opvang Pluto

Prijsseweg 47
4105 LE
Culemborg
06 45 26 42 50

Openingstijden
Ma –  vr: BSO tot 18.30 uur
in schoolvakanties tot 18.00 uur
Wo – vr: VSO vanaf 07.15 uur

LRK nummer:

247126512

Voor de kinderen van deze scholen:

Montessorischool Parijsch
Augustinus

Buitenschoolse opvang Pluto

BSO Pluto vind je in de Montessorischool Parijsch, in de gelijknamige woonwijk in Culemborg. Op deze BSO zijn kinderen tot 7 jaar welkom. Op woensdag en vrijdag zijn ook oudere kinderen welkom. Op deze dagen is er ook voorschoolse opvang (VSO).

Eigen lokaal
Onze BSO in Culemborg heeft een eigen klaslokaal in school. Hier doen we spelletjes of een wedstrijd op de Wii, spelen we met de racebaan, bouwen we kastelen en nog veel meer!

Buitenspelen
Je kind kan heerlijk buitenspelen op het uitdagende schoolplein: voetballen, tikkertje, tafeltennis of verstoppertje spelen… alles is mogelijk. Onze pedagogisch medewerkers doen gewoon lekker mee! Bij slecht weer mogen we de gymzaal van school gebruiken.

Contact met school
Doordat BSO Pluto in de Montessorischool zit, is er goed contact met de leerkrachten. Bij de doorstroming naar de volgende BSO-groep kijken we niet alleen naar de leeftijd van je kind, maar ook naar zijn/haar ontwikkeling en behoeftes.

Inschrijven BSO in Culemborg

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!