Buitenschoolse opvang KC Werelds

Het Slyk 7
4133 EA
Vianen

Openingstijden
Ma – vr: VSO vanaf 07.15 uur en BSO tot 18.30uur

Schatzoekers/Goudzoekers
06 53 26 13 79

LRK nummer:

867762299

Voor de kinderen van deze scholen:

Werelds

Buitenschoolse opvang KC Werelds

BSO Kindcentrum Werelds en voorschoolse opvang De Dauwtrappers is dé plek voor jouw kind om leuke dingen te doen! Onze voorschoolse en buitenschoolse opvang is onderdeel van Kindcentrum Werelds: opvang en onderwijs onder één dak. Iedereen kent elkaar, waardoor dit een vertrouwde plek voor jouw kind is.

De beide BSO-groepen hebben ieder een eigen ruimte met nieuw meubilair. De ene groep zit in een lokaal, de andere groep zit in de hal van het kindcentrum. De kinderen kunnen kiezen uit een breed aanbod aan activiteiten. Ook spelen we iedere dag buiten op het plein.

Kindcentrum
Onze medewerkers en die van de school kennen elkaar en volgen, begeleiden en ondersteunen samen jouw kind. Onze BSO in Vianen biedt een veilige, betrokken en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen leren, spelen en hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Talentfluisteraarcentrum
BSO Kindcentrum Werelds is het eerste talentenfluisteraarcentrum in Nederland. Talentenfluisteraars kijken naar de talenten van kinderen en voeren hierover talentgesprekken met hen. Op deze manier ontdekken kinderen hun talenten en worden ze bewust van het feit dat talent niet gaat over uitblinken in een bepaalde activiteit, maar over activiteiten de je leuk vindt en voldoening geven. Dit draagt bij aan een positief zelfbeeld, veerkracht en weerbaarheid.

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!