Peuteropvang Werelds

Het Slyk 7
4133 EA
Vianen
06 53 25 43 92

Openingstijden
Ma – vr: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

203208663

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Werelds

* Er is direct plaats bij Peuteropvang Werelds in Vianen *

Deze peuteropvang is onderdeel van Kindcentrum Werelds: onderwijs en opvang onder één dak. Samen met de school, het kinderdagverblijf en de BSO bieden we een fijne plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar jouw kind leert, speelt en talenten ontdekt. Op deze manier raakt je kind al snel vertrouwd met de medewerkers en het pand.

Kindcentrum
Onze medewerkers en de medewerkers van de school kennen elkaar en volgen, begeleiden en ondersteunen jouw kind gezamenlijk. Peuteropvang Kindcentrum Werelds biedt een veilige, betrokken en stimulerende omgeving waar je kind kan leren en spelen. Bewegend leren gaat hier vanzelf dankzij de interactieve Springlab beweegvloer in de gymzaal.

Talentfluisteraarcentrum
Kindcentrum Werelds is het eerste talentenfluisteraarcentrum in Nederland. Talentenfluisteraars kijken naar de talenten van kinderen. Vervolgens voeren zij hier samen talentgesprekken over of gebruiken een andere creatieve manier waardoor kinderen hun talenten leren kennen. Dit draagt bij aan een positief zelfbeeld, veerkracht en weerbaarheid.

Leuke activiteiten
Peuteropvang Werelds in Vianen is ingericht met uitdagende hoeken voor je peuter. We werken met thema’s volgens de Piramide methode voor voorschoolse educatie, zoals ‘thuis’, ‘lente’, ‘verkeer’ of ‘kunst.’ Onze activiteiten en uitstapjes zijn gericht op het thema. De peuteropvang doet daarnaast drie keer per jaar mee met een onderwijsthema samen met school.

Natuurlijk speelplein
Er is een natuurlijk speelplein met een glijbaan, water, zand en bomen die voor schaduw zorgen. We spelen dagelijks minimaal één uur buiten, want buitenspelen is gezond én gezellig!

Inschrijven peuteropvang in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!