Tarief buitenschoolse opvang in
Culemborg en Tiel

De BSO-locaties in Culemborg en Tiel zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de school of op korte afstand van de basisscholen. Afhankelijk van de reistijd worden de kinderen lopend of met een BSO-bus of auto opgehaald door onze pedagogisch medewerkers. Oudere kinderen fietsen zelf, mits de ouders hiermee akkoord gaan. Vervoer van school naar de BSO is inclusief in het BSO-tarief.

Er zijn twee opvangpakketten mogelijk op de BSO in Culemborg en Tiel:

46 weken pakket

Opvang tijdens schoolweken, studiedagen en in schoolvakanties (maar niet in de zomervakantie).

  • Opvang tijdens schoolweken op vaste dagen van einde schooltijd tot maximaal 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties en studiedagen bieden wij opvang op vaste contractdagen van 08.00 tot 18.00 uur.
  • De locaties zijn gesloten tijdens officiële feestdagen.
  • Tijdens studiedagen van school bieden we opvang als er minimaal 4 kinderen zijn aangemeld en als deze valt op een contractdag, 
  • In de zomervakantie voegen de BSO-locaties samen. Op de locatiepagina’s is te zien op welke locatie de vakantieopvang plaatsvindt.
  • Als je op tijd afmeldt voor opvang worden service-uren verstrekt. Deze service-uren kunnen gebruikt worden om opvang op een andere dag aan te vragen, voor opvang op een studiedag van school of voor extra opvang tijdens korte schoolvakanties. Het aan- en afmelden en inzien van de stand van de service-uren loopt via het ouderportaal. Wij kennen opvangverzoeken vanuit service-uren altijd toe op basis van beschikbaarheid.

Kinderen met een 46 weken contract kunnen zich in de zomervakantie inschrijven voor zomervakantieopvang. De zomervakantieopvang wordt apart in rekening gebracht per hele dag opvang van 08.00 – 18.00 uur. Voorafgaand aan de zomervakantie ontvangen ouders een verzoek om voor een bepaalde datum aan te melden. Bij aanmelding voor de uiterste datum is de zomervakantieopvang gegarandeerd.

40 weken pakket

40 weken pakket, uitsluitend opvang tijdens schoolweken

Het 40 weken pakket is uitsluitend voor kinderen die tijdens schoolweken behoefte hebben aan BSO. Kinderen met een BSO 40 weken pakket maken tijdens schoolvakanties en studiedagen geen gebruik van opvang. Tijdens schoolweken kunnen je opvangmiddagen ruilen en, als je tijdig afgemeld via het ouderportaal, ontvang je service-uren die je later (tijdens schoolweken) kunt inzetten. Het tarief voor een 40 weken pakket is hoger dan dat van een 46 weken pakket. Afhankelijk van het inkomen, is een 46 weken pakket voor veel ouders voordeliger. Hierdoor kan hun kind ook op studiedagen en in korte schoolvakanties naar de BSO. Maak een proefberekening via onze rekenhulp om de netto kosten van de verschillende opvangpakketten voor jouw situatie te berekenen. Je kunt met onze medewerkers kindplanning bespreken welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Voorschoolse opvang in Culemborg en Tiel

Op de voorschoolse opvang kan je kind vanaf 07.15 uur terecht. Voorschoolse opvang wordt aangeboden op basis van een 40 weken pakket gedurende de schoolweken. Je kind geniet samen met de andere kinderen van een ontbijt terwijl hij/zij  een boekje leest of een spelletje doet. Onze pedagogisch medewerker brengt je kind naar school.