Sport Buitenschoolse opvang VIKO

Langeweg 2
4133 AX
Vianen
06 26 33 14 57

Openingstijden
Di, wo, do: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

965552664

Voor de kinderen van deze scholen:

De Voorhof
De Wegwijzer
Werelds

Sport Buitenschoolse opvang VIKO

* Er is plaats bij Sport BSO Viko in Vianen. * 

Heeft jouw kind ook behoefte aan veel speelruimte, is het dol op toffe sportactiviteiten en (bijna) 7 jaar of ouder? Meld je kind dan direct aan! Je vindt ons in de splinternieuwe kantine van korfbalvereniging Viko en buiten op de velden van sportpark Blankenstein in Vianen.

Gevarieerd aanbod aan activiteiten
Op deze Sport BSO in Vianen stimuleren onze sport- en pedagogisch medewerkers je kind zich persoonlijk en sociaal te ontwikkelen door een gevarieerd aanbod aan sport- en spelactiviteiten. Hierdoor ontwikkelt je kind motorische vaardigheden, ontdekt het zijn of haar talenten en grenzen en leert doorzetten en samenwerken. Je kunt de Sport BSO combineren met opvang op BSO Parkschool en Werelds.

Naast sport en spel is er volop ruimte voor andere activiteiten en om vrij te spelen, te knutselen of je terug te trekken in de loungehoek met een Donald Duck of een ander leuk boek.

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!