Peuteropvang Wiedewaai

Dreef 1D
4014 MJ
Wadenoijen
06 47 87 31 88

Openingstijden
Di en do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

114317860

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Wiedewaai

Peuteropvang Wiedewaai vind je in Wadenoijen, vlakbij Tiel Passewaaij. Wiedewaai zit in één gebouw met openbare Dalton-bassischool de Waayer en ligt in een rustige omgeving, met veel ruimte rondom de school. Door gezamenlijke activiteiten van onze peuteropvang en de basisschool raakt jouw peuter al snel gewend aan het schoolgebouw en de leerlingen. Dit zorgt voor een soepele overgang naar de basisschool.

Ruimte voor beweging en ontwikkeling
Bij peuteropvang Wiedewaai is er alle ruimte voor beweging en ontwikkeling. We werken met de Piramide methode. Deze bestaat uit verschillende thema’s die herkenbaar en aansprekend zijn voor jonge kinderen, zoals dieren, ziek en gezond, eten en de seizoenen. Voor ieder thema passen we de ruimte aan en zijn er nieuwe activiteiten. Jouw kind ontdekt hierdoor steeds nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren, wat zorgt voor veel speelplezier.

Peuteropvang Wiedewaai beschikt over een ruim en licht lokaal. Kinderen kunnen buitenspelen op een eigen, afgeschermd plein met ons eigen materiaal zoals fietsjes en tractoren. Aan de picknicktafel kunnen de kinderen even uitrusten wanneer zij moe zijn van het spelen.

Inschrijven Peuteropvang in Wadenoijen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!