Peuteropvang Pepijn

Drossaardslaan 68
4143 BD
Leerdam
03 45 63 34 23

Openingstijden
Ma en do: 8.15 uur tot 12.15 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur
Di, do en vr: 08.15 uur tot 12.15

LRK nummer:

437219781

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Pepijn

Peuteropvang Pepijn in Leerdam heeft drie groepen: de Bijtjes, de Vlinders en peuterplusgroep de Hommels. De Peuterplusgroep is speciaal voor peuters van 2 tot 5 jaar die zich beter kunnen ontwikkelen in kleinere groepen en/of een passende aanpak nodig hebben.

Veel ruimte
Jouw peuter heeft hier alle ruimte. De peuteropvang in Leerdam bestaat uit twee lokalen, een hal en een ruimte die het voorhuis wordt genoemd. De Hommels zijn ’s ochtends in het voorhuis te vinden. ‘s Middags voeren we activiteiten uit in kleine groepjes.

De speelruimten zijn zorgvuldig ingericht, zodat er voor ieder kind een fijne plek is om te spelen en te leren. In de hoeken kunnen de kinderen lezen, bouwen, puzzelen en rollenspellen spelen. Uiteraard spelen we iedere dag even buiten. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat de kinderen hun energie goed kwijt kunnen, met veel ruimte om te fietsen en uitdagende speeltoestellen zoals een wiebelbrug.

De dagdelen zijn inclusief een lunch (ochtenddeel) of eetmoment (middagdeel).

Inschrijven peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!