Peuteropvang Pepijn

Drossaardslaan 68
4143 BD
Leerdam

Bijtjes
06 57 02 59 37

Hommels
06 42 06 57 13

Vlinders
06 20 34 11 97

Openingstijden
Ma, di, wo, do en vr : 8.15 uur tot 12.15 uur
ma en do: ook 13.00 uur tot 17.00 uur

LRK nummer:

437219781

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Pepijn

Peuteropvang Pepijn in Leerdam heeft drie groepen: de Bijtjes, de Vlinders en peuterplusgroep de Hommels. De Peuterplusgroep is speciaal voor peuters van 2 tot 5 jaar die zich beter kunnen ontwikkelen in een kleinere groep.

Veel ruimte
Jouw peuter heeft hier alle ruimte. De peuteropvang in Leerdam bestaat uit twee lokalen, een hal en een ruimte die het voorhuis wordt genoemd. De Hommels zijn ’s ochtends in het voorhuis te vinden. ‘s Middags voeren we activiteiten uit in kleine groepjes.

De speelruimten zijn zorgvuldig ingericht, zodat er voor ieder kind een fijne plek is om te spelen en te leren. In de hoeken kunnen de kinderen lezen, bouwen, puzzelen en rollenspellen spelen. Uiteraard spelen we iedere dag even buiten. Het vriendelijke buitenterrein is zo ingericht dat de kinderen hun energie goed kwijt kunnen, met veel ruimte om te fietsen en uitdagende speeltoestellen zoals een wiebelbrug.

De dagdelen zijn inclusief een lunch (ochtenddeel) of eetmoment (middagdeel).

Inschrijven peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!