Peuteropvang Kiekeboe

Tiendweg 62A
4142 EL
Leerdam
06 18 65 96 91

Openingstijden
Ma, di en vr: 8.15 uur tot 12.15 uur | 13.00 uur tot 17.00 uur
Wo en do: 8.15 uur tot 12.15 uur

LRK nummer:

231560783

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Kiekeboe

Peuteropvang Kiekeboe zit in een ruim gebouw aan de Tiendweg in Leerdam. Op deze met zorg ingerichte locatie heeft je kind heerlijk de ruimte om te leren en te spelen. Daarnaast is deze peuteropvang in Leerdam een fijne locatie ter voorbereiding op de basisschool.

Speelhoeken
In de verschillende speelhoeken van onze peuteropvang in Leerdam kunnen de kinderen bouwen, puzzelen of verkleden. Ze spelen iedere dag buiten op het vriendelijke buitenterrein. Hier staan een zandbak en leuke speeltoestellen en er is genoeg ruimte om te fietsen. De dagdelen zijn inclusief een lunch (ochtenddeel) of eetmoment (middagdeel).

Voorbereiden op basisschool in 3+ groep
Rond hun derde gaan de kinderen van peuteropvang Kiekeboe een ochtend en middag naar de 3+ groep. We dagen de peuters in deze 3+ groep meer uit en geven meer aandacht aan activiteiten die hen voorbereiden op de basisschool.

Voorschoolse educatie
Peuteropvang Kiekeboe biedt voorschoolse educatie, o.a. met de Piramide methode. Aan de hand van thema’s, zoals kunst en de seizoenen, doen we leuke activiteiten, spelletjes, zingen we liedjes en richten we themahoeken in. Door de combinatie van activiteiten en spel in een veilige omgeving, geven we je kind een positieve stimulans.

Inschrijven peuteropvang in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!