Peuteropvang Het Waayertje

Kornoelje 1
4007 TP
Tiel
06 22 90 54 29

Openingstijden
Ma, di en do: 8.30 uur tot 12.30 uur

LRK nummer:

192254777

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Het Waayertje

* Er is direct plaats bij peuteropvang Het Waayertje, gevestigd in basisschool de Waayer in Tiel. *

Peuteropvang Het Waayertje beschikt over een huiselijk ingericht en overzichtelijk lokaal met een speelkasteel en verschillende speel- en verstophoeken. In de ruime gang is een bouwhoek voor de peuters. Voor het buitenspelen beschikken we over een ruim en groen terrein met verschillende fruitbomen en planten. Ook is er een grote zandbak, waar de hele groep tegelijk in kan spelen.

Alle ruimte en volop beweging
We gaan regelmatig met de peuters op ‘ontdekkingstocht’. Wat zijn bijvoorbeeld de verschillen tussen de seizoenen? Is het niet zulk lekker weer? Dan gaan we bewegen in de gymzaal van de school.

Piramide methode
Op peuteropvang Het Waayertje in Tiel werken wij met de verschillende thema’s van de Piramide methode. De ruimte en activiteiten worden aangepast op ieder thema, wat zorgt voor veel speelplezier bij de kinderen. Ze ontdekken steeds nieuwe spelmogelijkheden die de verschillende ontwikkelingsgebieden stimuleren.

Een ander voordeel is dat jouw peuter hier regelmatig contact heeft met leerkrachten en leerlingen van de onderbouw. Hierdoor raakt hij/zij snel vertrouwd met de school en verloopt de overstap naar de basisschool soepeler.

Inschrijven peuteropvang in Tiel

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!