Kinderdagverblijf Werelds

Het Slyk 5-7
4133 EA
Vianen

De Ballonvaarders
06 10 03 07 94

De Reddertjes
06 57 92 48 08

De Speurneuzen
06 57 96 37 31

Openingstijden
Ma – vr: 7.30 uur tot 18.00 uur

Verlengde opvang
Vanaf 7.15 uur en/of tot 18.15 uur

LRK nummer:

203208663

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Kinderdagverblijf Werelds

Kinderdagverblijf Werelds in Vianen is onderdeel van Kindcentrum Werelds: onderwijs en opvang onder één dak. Samen met de school, peuteropvang en BSO bieden we een fijne plek voor kinderen van 0 tot 12 jaar waar jouw kind leert, speelt en talenten ontdekt. Je kind raakt al snel vertrouwd met de medewerkers en het pand.

Kindcentrum
Onze medewerkers en die van de school kennen elkaar en volgen, begeleiden en ondersteunen jouw kind samen. Kinderdagverblijf Werelds biedt een veilige, betrokken en stimulerende omgeving waar kinderen kunnen leren en spelen en een programma voor voorschoolse educatie. Bij het kinderdagverblijf in Vianen kunnen kinderen hun talenten optimaal ontwikkelen op een manier die bij hen past.

Talentfluisteraarcentrum
Kindcentrum Werelds is het eerste talentenfluisteraarcentrum in Nederland. Talentenfluisteraars kijken naar de talenten van kinderen en voeren hier samen met hen talentgesprekken over. Of ze gebruiken een andere creatieve manier waardoor kinderen hun talenten leren kennen. Dit draagt bij aan een positief zelfbeeld, veerkracht en weerbaarheid.

Leuke activiteiten
Omdat we onderdeel zijn van het kindcentrum, biedt Kinderdagverblijf Werelds volop mogelijkheden voor je kind. Op onze mooie locatie doen we dagelijks leuke beweegspelletjes, bijvoorbeeld op de interactieve Springlab beweegvloer in de gymzaal. We lezen voor, zingen liedjes en maken kunstwerken. Voor de baby’s en peuters zijn er aparte activiteiten.

Buiten
Buiten is er een natuurlijk speelplein met een glijbaan met boot, babyhoek en bomen die voor schaduw zorgen. We spelen dagelijks minimaal één uur buiten, want buitenspelen is gezond én gezellig!

Inschrijven kinderdagverblijf in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke kinderopvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!