Kinderdagverblijf Kindcentrum Broekgraaf

Keramieklaan 5
4142 BL
Leerdam
0347 – 36 66 60

2 groepen 0 – 2/2,5 jaar
2 groepen 2 – 4 jaar

Voor de kinderen van deze scholen:

niet van toepassing

Kinderdagverblijf Kindcentrum Broekgraaf

In de nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam opent Kindcentrum Broekgraaf zijn deuren naar verwachting in augustus 2024. Naast het kinderdagverblijf, vind je hier onze peuteropvang en onze BSO’s Glaskanjers en Westkanjers.

Kinderdagverblijf Broekgraaf is onderdeel van Kindcentrum Broekgraaf: opvang en onderwijs onder één dak. Hier komen 4 kinderdagverblijfgroepen: 2 groepen voor kinderen van 0 tot 2/2,5 jaar en 2 groepen voor 2-4 jarigen

Kindcentrum
Welkom in het nieuwe Kindcentrum Broekgraaf. Je bent gekomen over ons grote groene schoolplein. Hoor je de vogeltjes fluiten en zie je kinderen fijn samen spelen met elkaar? Sommigen houden meer van de moestuin, anderen zoeken beestjes of klimmen op de speeltoestellen. Voor iedereen hebben we wat. Onze pedagogisch professionals en de leerkrachten kennen elkaar goed en werken graag samen aan de ontwikkeling van jouw kind. Er zijn een aantal gezamenlijke ruimtes, zoals een kook- en een cultuurlokaal. Samen creëren en eten, draagt bij aan ontmoeting en verbinding. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich hier veilig en vertrouwd voelen.