Buitenschoolse opvang Kindcentrum Broekgraaf

Keramieklaan 7
4142 BL
Leerdam
0347 – 36 66 60

Voor de kinderen van deze scholen:

Jenaplanschool De Wilgenhoek
CBS Klim Op

Buitenschoolse opvang Kindcentrum Broekgraaf

In de nieuwbouwwijk Broekgraaf in Leerdam opent Kindcentrum Broekgraaf zijn deuren in augustus 2024. Onze BSO’s Glaskanjers en Westkanjers krijgen hier hun nieuwe onderkomen. Ook vind je hier ons kinderdagverblijf en onze peuteropvang.

De BSO gebruikt ’s middags de ruimte van de Peuteropvang en een gemeenschappelijk lokaal beneden voor de 4 tot 7-jarigen. De oudere kinderen (7-12 jaar) hebben hun eigen ruimten op de etage. Ook deze  gebruiken we samen met school.

Kindcentrum
Welkom in Kindcentrum Broekgraaf. Je bent gekomen over ons grote groene schoolplein. Hoorde je de vogeltjes fluiten en zag je kinderen fijn samen spelen met elkaar? Sommigen houden meer van de moestuin, anderen zoeken beestjes of klimmen op de speeltoestellen. Voor iedereen hebben we wat. Onze pedagogisch professionals en de leerkrachten kennen elkaar goed en werken graag samen aan de ontwikkeling van jouw kind. Er zijn een aantal gezamenlijke ruimtes, zoals een kook- en een cultuurlokaal. Samen creëren en eten, draagt bij aan ontmoeting en verbinding. We vinden het belangrijk dat kinderen, ouders en medewerkers zich hier veilig en vertrouwd voelen.

 

Schrijf je kind in bij BSO Glaskanjers of BSO Westkanjers: die verhuizen naar deze locatie