Buitenschoolse opvang Westkanjers

Patrimoniumstraat 102
4142 VL
Leerdam
06 39 69 23 20

Openingstijden
Ma, di, wo (bij Glaskanjers), do en vr: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

115831575

Voor de kinderen van deze scholen:

De Wilgenhoek
Klim Op
El Boukhari
Het Mozaiek

Buitenschoolse opvang Westkanjers

Je kind is vanaf 7 jaar welkom bij BSO Westkanjers in Leerdam, als het doorstroomt van de groep voor jonge kinderen op BSO Glaskanjers.

Uitdagend spelmateriaal
De ruimte van BSO Westkanjers, in basisschool Klim Op, is ingericht met uitdagend spelmateriaal voor de oudere kinderen. Rondom en in het gebouw heeft jouw kind volop de ruimte om te spelen. Je kind kan bijvoorbeeld voetballen, een boek lezen, meehelpen met bakken of gewoon even in de zitzakken neerploffen. Met deze verschillende activiteiten prikkelen we de interesses en talentontwikkeling van jouw kind.

Eigen inbreng
Ook voor eigen inbreng is er veel ruimte op deze BSO in Leerdam. Kinderen mogen meedenken over welke materialen er nodig zijn, welke activiteiten er niet mogen ontbreken of welke lunch er goed bij het vakantiethema past.

Op stap
In de vakantie maken we regelmatig leuke uitstapjes. Zo zijn we naar de Loonse en Drunense duinen geweest en gaan we wel eens naar een uitdagendere speeltuin of plek waar we kunnen picknicken. Als we in Leerdam op pad gaan, kan dat met de BSO-bus van BSO Glaskanjers.

Verhuizing naar Kindcentrum Broekgraaf
BSO Glaskanjers verhuist naar het nieuwe Kindcentrum Broekgraaf aan de Keramieklaan in Leerdam dat naar verwachting opent in augustus 2024. In dit Kindcentrum komen ook ons nieuwe kinderdagverblijf en onze nieuwe peuteropvang

Inschrijven BSO in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!