Buitenschoolse opvang Polderkanjers

Kon.Wilhelminalaan 17
4247 EM
Kedichem
06 33 16 48 04

Openingstijden
Ma, di en do: einde schooltijd tot 18.30 uur

Bij voldoende aanmeldingen gaan we in het nieuwe schooljaar ook op vrijdag open.

LRK nummer:

303933148

Voor de kinderen van deze scholen:

Sterrenkijker-Kedichem
Sterrenkijker-Leerdam (taxivervoer)
Scholen in Arkel (taxivervoer)

Buitenschoolse opvang Polderkanjers

Op de knusse BSO Polderkanjers in basisschool de Sterrenkijker in Kedichem, heeft jouw kind binnen en buiten de ruimte om lekker te spelen. Je kind wordt dicht bij huis opgevangen en kan op het speelplein spelen met vriendjes uit het dorp. Als je kind wat ouder is, kunnen er afspraken gemaakt worden over het zelfstandig naar huis lopen.

Kinderen denken mee
Op BSO Polderkanjers in Kedichem bieden we de kinderen uitdagende activiteiten aan door met hen in gesprek te gaan en goed naar hen te luisteren. Kinderen mogen meedenken via het wens-/ideeënbord en vertelbord, waarop de kinderen onderwerpen zetten die we aan tafel bespreken. Zo worden er regelmatig originele thema’s bedacht, neem bijvoorbeeld het thema over gamen. Zo ontstond ‘Mario Cruise The Game is On’! De kinderen kwamen zelf met ideeën hoe ze deze game konden knutselen. Omdat Mario een cruise maakt, werd het lokaal omgetoverd tot een cruiseschip met ramen waarin we de onderwaterwereld konden zien. De kinderen die games minder leuk vonden, leefden zich uit in het maken van verschillende oceaandieren.

Naast thema’s proberen we ook andere uitdagingen te vinden in beeldende vorming en theater. Natuurlijk is er ook ruimte om een spelletje te doen, een hut te bouwen of gewoon even te chillen.

Vervoer per taxi
Op BSO Polderkanjers in Kedichem bieden we ook opvang aan kinderen van scholen uit Arkel en de Sterrenkijker in Leerdam, die in Kedichem wonen. Je kind kan tegen een speciaal tarief met de taxi vanuit de school in Arkel of de Sterrenkijker in Leerdam naar onze BSO in Kedichem worden gebracht.

Inschrijven BSO in Kedichem

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!