Buitenschoolse opvang Kidzkeet

Populierstraat 43
4131 AR
Vianen
06 40 86 86 32

Openingstijden
Ma – vr: VSO vanaf 07.15 uur; BSO tot 18.30 uur

LRK nummer:

222213607

Voor de kinderen van deze scholen:

De Ark
De Brug
Tijl Uilenspiegel

Buitenschoolse opvang Kidzkeet

BSO Kidzkeet in Vianen beschikt over twee gezellige eigen groepsruimtes in basisschool De Ark. Ook gebruiken we het leerplein, de grote schoolkeuken en beide grote speelterreinen. Zelfstandigheid vinden we belangrijk. Kinderen vanaf 7-8 jaar krijgen daarom een ‘speelcontract’, waarmee zij vrij buiten mogen spelen.

Voor kids in de onder- en bovenbouw
De groepen zijn verdeeld over kinderen in de onder- en bovenbouw. De onderbouwgroepsruimte heeft een zithoek en diverse speel- en knutselhoeken. In de bovenbouwgroep staat een voetbaltafel die we fanatiek gebruiken. Je kind kan chillen aan de bar of spelen op het podium. Beide groepen hebben een mooie speelkast waaruit je kind zelf spelletjes en speelgoed kan pakken. Op deze locatie bieden we ook voorschoolse opvang (VSO).

Grote speelterreinen
Na een dag school is er buiten volop ruimte om stoom af te blazen op de twee grote speelterreinen met klimtoestellen, schommelnest en glijbanen.

Uitdagende activiteiten
Op deze BSO in Vianen kiest je kind uit activiteiten op het vlak van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Je kind kan bijvoorbeeld hutten bouwen, voetballen op het pannaveldje, kampvuur maken, spelen in de uiterwaarden of levend Stratego bij ‘de heuveltjes’ doen. Een grote favoriet is stiekem verstoppertje spelen door de hele school (maar dat mag je natuurlijk niet verder vertellen).

 

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!