Buitenschoolse opvang Glaskanjers

Tiendweg 11B
4142 EG
Leerdam
06 20 18 95 38

Openingstijden
Ma – vr: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

121925316

Voor de kinderen van deze scholen:

De Wilgenhoek
Klim Op
El Boukhari
Het Mozaiek

Buitenschoolse opvang Glaskanjers

BSO Glaskanjers vind je in kindcentrum Het Kristal, waar ook ons kinderdagverblijf Krullevaar is gevestigd. Op deze fijne locatie zijn kinderen tot en met 7 jaar, van de vier nabijgelegen scholen van harte welkom. Op woensdag komen er ook oudere kinderen. We halen de kinderen lopend op van school of met onze BSO-bus.

Lekker spelen
Bij buitenschoolse opvang Glaskanjers kan je kind zich verkleden in de verkleedhoek, spelen aan de legotafel, hutten bouwen met kleden en karton of deelnemen aan verschillende activiteiten. Buiten is er volop ruimte om bijvoorbeeld lekker te klimmen op de groene heuvel en hier weer vanaf te glijden via de glijbaan. ’s Zomers is er ruimte voor waterspelletjes en picknicken onder de bomen. BSO Glaskanjers in Leerdam werkt, waar dat kan, samen met de door gemeente aangestelde combifunctionarissen op het gebied van sport, spel en cultuur.

Verhuizing naar Kindcentrum Broekgraaf
BSO Glaskanjers verhuist naar het nieuwe Kindcentrum Broekgraaf aan de Keramieklaan in Leerdam dat naar verwachting opent in augustus 2024. In dit Kindcentrum komen ook ons nieuwe kinderdagverblijf en onze nieuwe peuteropvang

Inschrijven BSO in Leerdam

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!