Buitenschoolse opvang Fortkanjers

Leerdamseweg 1
4147 BL
Asperen
06 82 09 75 70

Openingstijden
Ma, di, wo, do en vr: einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

108693119

Voor de kinderen van deze scholen:

De Open Poort
De Zandheuvel

Buitenschoolse opvang Fortkanjers

* Er is direct plaats op vrijdag bij BSO Fortkanjers in Asperen *

BSO Fortkanjers bevindt zich op een prachtige locatie in de Brede school Asperen. Hier heeft je kind binnen en buiten genoeg ruimte om heerlijk te spelen. De BSO heeft een groep voor jonge kinderen en een groep voor oudere kinderen vanaf ongeveer 8 jaar. Op deze locatie vind je ook onze peuteropvang Piggelmee.

Uitdaging voor jonge en oudere kids
Buiten de BSO in Asperen vind je een uitdagend schoolplein met onder andere een zandbak, pannaveldje en boomhut. Binnen zijn er diverse speelhoeken en kan je kind (onder begeleiding) spelen in de gymzaal. Op de grote tafel staat vaak een leuke activiteit klaar waarmee de kinderen aan de slag kunnen. Ze kunnen er ook voor kiezen om een spelletje te doen of even te chillen. De oudere kinderen hebben een eigen plek op het leerplein van de Zandheuvel. Voor hen organiseren we uitdagende activiteiten, maar ze kunnen natuurlijk ook zelf kiezen wat ze willen doen.

Activiteiten in het dorp
BSO Fortkanjers is echt een onderdeel van Asperen. Met de kinderen nemen we regelmatig deel aan activiteiten in het dorp.

Inschrijven BSO in Asperen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!