Peuteropvang Piggelmee

Leerdamseweg 1
4147 BL
Asperen
03 45 63 95 69

Openingstijden
Ma, di, do: 8.30 uur tot 12.30 uur
Wo en vr: 8.15 tot 12.15 | 13.00 tot 17.00 uur

LRK nummer:

773857047

Voor de kinderen van deze scholen:

Niet van toepassing

Peuteropvang Piggelmee

Bij peuteropvang Piggelmee in Asperen heeft jouw peuter, binnen en buiten, voldoende ruimte om te spelen. De speelruimte van Piggelmee is met zorg ingericht en heeft verschillende hoeken waar jouw kind kan lezen, bouwen, puzzelen en spelen. Zo is er altijd een fijne plek om spelenderwijs te ontwikkelen.

Buitenspelen
Buitenspelen is een vast onderdeel van het dagelijkse programma van de peuteropvang in Asperen. Het buitenterrein is zo ingericht dat kinderen hun energie goed kwijt kunnen: lekker rondfietsen, klimmen op een speeltoestel of grote zandkastelen bouwen. De dagdelen zijn inclusief een lunch in het ochtenddeel of eetmoment in het middagdeel.

3+ groep
Kinderen komen 2 ochtenden naar de peuteropvang. Rond hun derde jaar vervalt er een ochtend en gaat jouw kind een middag naar een 3+ groep. Hier dagen we de peuters meer uit en doen we activiteiten die jouw peuter voorbereiden op de basisschool.

Voorschoolse educatie (VE)
Heeft jouw kind een VE-verklaring? Dan gaat het rond 2,5 jaar vier dagdelen naar peuteropvang Piggelmee en rond het derde jaar twee ochtenden en twee middagen.

Goed contact met scholen
We hebben goed contact met basisscholen De Open Poort en De Zandheuvel. We vinden die goede samenwerking en afstemming belangrijk om de overstap naar de basisschool optimaal te laten verlopen voor jouw kind.

Inschrijven peuteropvang in Asperen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke peuteropvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!