Buitenschoolse opvang Egbertus

Achterstraat 30
4132 VE
Vianen
06 10 06 04 40

Openingstijden
Ma, di en do: einde schooltijd tot 18.30 uur
Wo en vr: opvang bij BSO de Rank

LRK nummer:

138519626

Voor de kinderen van deze scholen:

Egbertusschool

Buitenschoolse opvang Egbertus

De kinderen van basisschool Egbertus komen na school bij deze leuke, kleinschalige BSO in Vianen. Ieder kind kan hier heerlijk buitenspelen op de twee pleinen en meedoen met activiteiten. De leerkracht draagt je kleuter aan ons over. Vanaf groep 3 komt je kind zelf naar de BSO.

Binnen
Deze buitenschoolse opvang in Vianen maakt gebruik van de faciliteiten van de school. Zo is er een groot houten poppenhuis waar de kinderen graag mee spelen. Ook het keukentje, de auto-mat, de spelletjestafel en grote ‘chillbank’ zijn favoriet! Op BSO Egbertus is alles goed: of je nu een boekje wilt lezen of een filmpje wilt kijken.

Buitenspelen voor alle leeftijden
Op BSO Egbertus in Vianen kan jouw kind heerlijk buitenspelen op twee speelpleinen. Zo is er voor de jongere kinderen een verkeersplein, overdekte en afsluitbare zandbak, een klim- & klauterrek met een glijbaan, een vogelnest-schommel en een touwenrek. In de schuur staan verschillende fietsjes, karren en ander buitenspeelmateriaal. De oudere kinderen vermaken zich met de tafeltennistafel, het voetbalkooitje en het koppelduikrek. Genoeg te beleven dus!

Verschillende activiteiten
Op onze buitenschoolse opvang kan je kind kiezen uit verschillende activiteiten op het gebied van kunst en cultuur, sport, avontuur of DigiKids. Denk bijvoorbeeld aan figuurzagen, kleutergym of ‘just dance’ op de Wii. Ook leggen we regelmatig verschillende materialen op tafel waarmee kinderen zelf iets kunnen maken. Zo ontdekken zij verschillende materialen en leren hun fantasie te gebruiken.

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!