Buitenschoolse opvang de Rank

’t Wed 14-16
4132 CC
Vianen
06 36 26 08 29

Openingstijden
Ma – vr: VSO vanaf 07.15 uur tot aanvang school; BSO einde schooltijd tot 18.30 uur

LRK nummer:

203365483

Voor de kinderen van deze scholen:

De Brug
De Rank

Buitenschoolse opvang de Rank

Deze leuke BSO is gevestigd in Basisschool De Rank. BSO De Rank in Vianen bestaat uit twee ontzettend hechte groepen waarbij de samenwerking met school centraal staat. Zo vormen wij een goed team waarin de behoeftes van de kinderen centraal staan.

Aparte ruimtes onder- en bovenbouw
Deze BSO in Vianen maakt gebruik van twee lokalen. De onderbouw heeft een grote groepsruimte. Deze is zo ingedeeld dat hij in de ochtenduren aantrekkelijk is voor de peuteropvang en in de middaguren uitdagend genoeg voor de jongste kinderen van de BSO.

De bovenbouw maakt gebruik van een groot lokaal, ingericht zodat kinderen van 7 jaar en ouder worden uitgedaagd zich verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat deze kinderen een stem hebben in het activiteitenaanbod. Daarover voeren wij regelmatig gesprekken met hen.

Naast deze ruime lokalen, maken wij ook gebruik van de gymzaal. Zo kunnen kinderen hun energie kwijt in een potje trefbal of doen we een parcours met diverse activiteiten.

Buitenspelen
De buiteninrichting is ingedeeld in bepaalde hoeken met verschillende speeltoestellen. De kinderen spelen op het schoolplein, het Wed of ons eigen BSO-plein. We maken een wandeling, doen een speurtocht of gebruiken de ballen, tennisspelletjes, frisbee of buitenspellen zoals dammen of vier op een rij.

Voorschoolse opvang (VSO)
Op deze locatie bieden we ook voorschoolse opvang (VSO).

Inschrijven BSO in Vianen

Dichtbij biedt professionele, maatschappelijke buitenschoolse opvang dicht bij huis, met deskundige medewerkers die voor je kind en jou klaarstaan. Wij zorgen voor een fijne plek waar kinderen zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Interesse? Schrijf direct in!